Home > News > Nytårshilsen fra CEO, Kristian Svarrer

Hilsen fra CEO, Kristian Svarrer - Året der gik 2017

23-01-2018

 

Først og fremmest tak for 2017 til nye og gamle kunder, samarbejdspartnere og ansatte i J. Lauritzen.

 

Det har været et travlt år for direktør Henrik S Nielsen og han har haft nok at se til i 2017 med salg, ledelse og ikke mindst rekruttering. Fundamentet han har opbygget er utrolig solidt, og det giver forhåbninger om et godt 2018 for J .Lauritzen.

 

Kontoret i Esbjerg viser rigtig flot fremgang og har leveret flotte resultater, med ny afdelingsleder Jan Brøgger i spidsen.  På trods af udfordringer med vore bane/ tog leverandør har vi mange tilfredse kunder, hvilket helt klart kan tilskrives det serviceniveau som alle på kontoret i Esbjerg lægger for dagen.

Det gør det også lettere for vores 2 nye sælgere Thomas Hedelund og Lasse Billing, og de er derfor meget fokuserede på, om vores kunder har yderligere behov, som vi kan hjælpe dem med at afdække.

 

Det har også været et udfordrende år for J Lauritzen, hvilket vores resultat også kommer til at vise.

Den primære årsag er opbygning af et nyt kontor i Støvring efter at vi desværre mistede 5 ansatte på en gang. Dette er lykkedes til fulde og vi har nu fået et utroligt stærkt hold med Anders Hald Jensen i spidsen for vores køle/frys afdeling.
Anders og hans hold har knoklet for at bygge det tabte op og med de løsninger og den service de leverer til kunderne, er de nu helt ovenpå igen – utroligt imponerende og gået godt af alle der har været involveret.

 

Vores kontor i Verona er inde i en god udvikling og har vokset på lagerløsninger i 2017. De kan tilbyde rigtigt gode lager- og distributionsløsninger i Italien og vi ser positivt på Italien, selvom det er en økonomi der er presset.

 

Vi har også åbnet kontor i Aarhus i 2017. Dette for at udnytte de muligheder vi ser på det skandinaviske marked, og starten har givet mod på mere. Vi håber derfor at vi kan tilføre flere ressourcer i 2018 til denne afdeling.

 

Det er ikke rosenrødt det hele, men vi arbejder fokuseret på at levere endnu bedre service til kunderne og til stadighed være en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

Vækst er ikke et mål i sig selv for os, men vi kommer til at vokse støt og roligt over de næste år, så vi kan tilbyde en bredere palette af ydelser til glæde for vores kunder.

 

FREMTIDEN TILHØRER DE GLADE!

 

Godt nytår

Kristian Svarrer 

 

 

 

Få Lauritzen’s nyheder direkte i din indbakke

 

Tilmeld dig nyhedsmail her >