Fordele ved banetransport

Banetransport bliver mere og mere populært, da der er mange fordele ved banetransport, som ikke findes ved vejtransport.

Her på siden forsøger vi at synliggøre og simplificere helt konkrete fordele ved banetransport.

Dine fordele ved banetransport:

  • Banetransport er en sikker, effektiv og miljøvenlig transportform
  • Langt mindre CO2 udslip og hermed bedre miljøprofil
  • Høj kapacitet betyder plads til flere varer
  • Undgå trafik og kørselsforbud og få dine varer til tiden
  • Stabile afgang- og ankomsttider
  • Høj afgangsfrekvens gør løsningen fleksibel for dine sendinger

Læs om flere generelle fordele ved banetransport her

BANETRANSPORT – EN MILJØVENLIG TRANSPORTLØSNING

Når du vælger vores banetransport, får du en grøn transportløsning. Banetransport har nemlig helt enestående miljøfordele, da den reducerer CO2-udledningen med helt op til 80% i visse tilfælde. Ved at bruge banetransport sætter du et mindre fodspor på miljøet, og kan forbedre din virksomheds CSR-profil. Godstransport med jernbane hjælper samtidig med at reducere lastbiltrafikken og belastningen på vejnettet. 

Greater loading capacity with rail freight

Transporting by train gives you the opportunity of a higher loading capacity than with traditional road transport. This means that you we are able to load more of your goods in each trailer. Here we can load up to 30 tonnes on curtain trailers and 28 tonnes on reefers vs. 24,5- and 22,5 tonnes on the road. 

KOMBINER BANETRANSPORT OG VEJTRANSPORT FOR STØRRE FLEKSIBILITET

Det kan være en fordel at kombinere banetransport og vejtransport for at opnå endnu større fleksibilitet. Med lastbil har vi nemlig mulighed for at levere og afhente dit gods lige ved døren. Vi sammensætter den bedste løsning til dit behov.

Ann Hansen
- Alice Butik
Vi har brugt Lauritzen som speditør i ca. 14 år og har været meget glade for dem.
Det er dejligt nemt at booke afhentninger, og er der nogle problemer/forsinkelser så får vi besked herom.

Overskuelige afgange, så det er nemt at se hvornår man kan forvente sine varer hjemme.

Personalet er altid venlige, glade og imødekommende ved henvendelser, så man bliver i godt humør af at snakke med dem.

Vi har prøvet andre speditører, men er altid vendt tilbage.
Brian Pedersen
- HL Keramik
Altid god og fantastiske høj service. I kommer altid med god info omkring leveringstidspunkter. Endvidere oplever vi altid stor fleksibilitet hos jer.
Johan Steffensen
- Steff Byg
I 25 år, hvis ikke mere, har Lauritzen kørt alt vores transport til Italien og har altid håndteret det til UG+.

Da vi er beliggende i samme by, har Lauritzen altid være gode til at komme forbi, hvis vi har manglet noget, hvilket også har medvirket til rigtig gode relationer virksomhederne iblandt.

Skulle det imod forventning ske at gods er forsinket eller glemt fra leverandørs side, er Lauritzen hurtige til at melde ud herom. Er der tilfælde hvor vi mangler gods i en fart, finder de også en løsning herpå. Informationer bliver altid videregivet. Det betyder meget for os.

Endvidere kører Lauritzen hvad vi har til Spanien, Norge og Sverige.

Lauritzen er for os ikke en leverandør men en samarbejdspartner.
Niels Hagelskjær
- Garant Holstebro
Garant Holstebro har nu i ca. 15 år, indkøbt fliser fra Italien og Spanien. I de 15 år har vi stort set kun brugt Lauritzen til at hente vores fliser. For os i Garant Holstebro, handler det om et slutprodukt i aller højeste kvalitet, og det vil også sige levering af vores produkter.
Det samarbejde som jeg nu personligt i de mange år har haft med Lauritzen, kan kun beskrives som fremragende. Jeg afsender ordre hver uge, og alle ordre behandles virkeligt professionelt. Hver sag som sendes, bliver besvaret med det samme. Hver sag som ligger ved pågældende fabrik, bliver behandlet til punkt og prikke, så vi hver gang får læsset vores vare til tiden, når de er klar, og som betyder at vi overholder alle vores leveringer. Skulle uheld opstå, evt. stop på godsbanen mm, så har jeg en mail eller et opkald fra kontoret omgående, så jeg altid kan give vores kunder en besked omkring en evt. ændring af leveringstidspunktet. Personligt må jeg må sige at jeg sjældent oplever så gennemført en arbejdsgang, som personalet udfører ved Lauritzen.
Fantastisk søde mennesker at tale og skrive med. Jeg kunne godt sætte nogle navne på, de ved nok hvem jeg mener, men jeg er sikker på at alle arbejder på lige fod.
Poul-Henning W. Nielsen
- Slagelse Flisecenter A/S
Vi får altid en super service hos Lauritzen.
Når der i ny og næ er togulykker, hvilken Lauritzen ikke er herre over, er de gode til at informere om diverse forhindringer. De er samtidig gode til at huske vores ordre, og spørger altid ind til om andre ordrenumre skal med hjem. Vi er godt tilfredse med samarbejdet.
- Hydro
Samarbejdet i opstartsfasen er gået utrolig godt. Vi sætter stor pris på at det altid er de samme, der håndtere vores bookinger og de har styr på det. De holder os godt informeret.
Vi sætter endvidere pris på at det, så vidt muligt, er de samme chaufføre, der kommer ud til os igen og igen.
Sammenfattet ser vi at den service vi var vant til fra Lauritzen fra før, stadig er den samme. chaufførerne gør som de bliver bedt om / i overensstemmelse med vores HMS-krav, så vi er yderst tilfredse med opstarten.
Henrik Simonsen
Italpannelli Nordic ApS - Direktør
Vi har brugt Lauritzen i ca. 1,5 år nu, og aldrig har vi haft så godt et samarbejde med et fragtfirma, som vi har nu.

Lauritzen kan håndtere utrolig mange transporter på kort tid, nogle gange op til 26 full loads på en uge, endda omkring sommerferie tid. Det sætter vi stor pris på.

Lauritzen yder os en rigtig god service, med det rigtige opsæt af forskellige trailerstørrelser mv. samt pris.

Det bedste er, at vi har fast kontaktperson, som håndterer alle vores transporter. Det er en kæmpe fordel.

Vi kender hinanden og ved hvad der er vigtigt i samarbejdet. Derved undgår vi en masse mulige misforståelser, og det giver ro i maven at man ved, der er nogen der har styr på det, og man føler arbejder for os.